amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Complete voetreflexologie

Complete voetreflexologie

Reflexologie is een methode tot het stimuleren van de reflexen in de voeten om in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken. Zo kunnen we door vingerdruk op de reflexpunten in alle delen van het lichaam ontspanning brengen en alle organen en lichaamsdelen stimuleren en tal van klachten en kwalen verhelpen.

Reflexologie is een boeiende en doeltreffende methode, omdat ze het gehele lichaam wil stimuleren en het herstel van de evenwichtstoestand binnen alle lichaamsfuncties wil bevorderen. Tekst en honderden illustraties maken duidelijk hoe we de reflexologie-technieken kunnen toepassen en hoe deze te combineren zijn tot een algehele, effectieve behandeling van onszelf en van anderen. Pijn, vermoeidheid, spanningen.

Voetreflexologie werkt preventief čn herstellend.

Na een uiteenzetting over de achtergronden en theorie van de voetreflexologie volgt een rijk geďllustreerd hoofdstuk over de technieken. De auteurs geven een stapsgewijze beschrijving van de behandeling.

Verder zijn opgenomen een hoofdstuk over anatomie en een overzichtstabel van kwalen en ongemakken met de corresponderende rellexpunten. Complete voetreflexologie is een complete, deskundige en begrijpelijke handleiding voor iedereen in de professionele praktijk čn voor de leek die haar wil toepassen bij vrienden en kennissen. Het is een erg aangename methode, die zeer ontspannend werkt.

Van dezelfde auteurs is ook verschenen Complete hand- en voetreflexologie.
Kevin Kunz
Barbara Kunz
gezondheid
hardcover
isbn 9020251880
ean 9789020251883
Ankh-Hermes
prijsindicatie € 14,50
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018