amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Crisis en het wonder van de liefde - Patel

Mansukh Patel
levensbeschouwing
gebonden
436 blz
isbn 9020276832
ankh-hermes
prijsindicatie € 14,95

Crisis en het wonder van de liefde

Omgaan met verandering en tegenslag in elke levensfase - Lotus reeks

Iedere fase van een mensenleven kent momenten waarop iemands persoonlijke ontwikkeling een extra impuls krijgt. Mensen hebben altijd van het bestaan van deze tijdstippen, deze momenten van extra kracht en energie afgeweten en ze begrepen, maar tegenwoordig wordt er geen aandacht meer aan geschonken.

Het gevolg is de chaotische strijd die ieder mens vandaag de dag zelf in zijn eigen leven kan waarnemen. Door gebruik te maken van de energie van deze wonderbaarlijke momenten bevrijden we onszelf van destructieve invloeden en de neiging ons eigen leven te saboteren.

Dit boek is een levende levensgids waar niemand in onze moderne, snel veranderende hi-tech wereld, met zijn broze relaties en breekbare veiligheid, buiten kan. De methoden, gedachten, oefeningen, meditaties en tot nadenken stemmende verhalen van bekende en onbekende mensen maken dit boek tot een kostbaar bezit.

Dit boek gaat niet alleen over liefde, maar ook over vertrouwen in het leven; het is een boek dat nog een hele toekomst voor zich heeft, omdat het de meest wezenlijke zaken van het leven behandelt in al zijn ontelbare vormen.`
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018