amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Reis door de chakra's

Reis door de chakra's

Een oefenboek

Anodea Judith schreef CHAKRA-WERKBOEK, waarin zij de energiecentra in al hun psycho-fysiologische functies en eigenschappen beschreef. In dat boek gaf zij aan dat de theoretische uiteenzettingen over chakra's de functie van een landkaart hebben: pas met behulp van oefeningen kan de reis echt beginnen. Met deze uitgave kan de theorie in praktijk worden gebracht.

In REIS DOOR CHAKRA'S nemen Anodea Judith en haar collega Selene Vega juist oefeningen als uitgangspunt om de chakra's te leren kennen en er dus doelgericht mee te kunnen werken. Het boek valt uiteen in zeven delen, corresponderend met de zeven hoofdchakra's.

Voor iedere chakra hebben de auteurs een serie oefeningen opgezet op het gebied van onder andere yoga, meditatie, dans en bio-energetica. Met behulp van deze oefeningen kan de lezer zelf actief werken aan persoonlijke groei en transformatie. De technieken zijn door en door getest tijdens de cursussen die Judith en Vega al jaren geven. Dit boek is onmisbaar voor iedereen die de reis door de chakra's wil ervaren.
Anodea Judith
Selene Vega
chakra
paperback
9023008359
prijsindicatie € 24,90
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018