amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Grote mandala kleurboek - Dahlke

Het grote mandala kleur- en werkboek

Twintig jaar geleden stuitte Ruediger Dahlke bij zijn pogingen om een uitgever te vinden voor zijn eerste mandalaboek nog op onbegrip. Mandala's zijn inmiddels bij jong en oud gemeengoed en Dahlke wordt in zijn geboorteland de »Vater der Mandala-Mal-Welle« genoemd.

In zijn nieuwste boek gaat de auteur een stapje verder en stelt de therapeutische werking van het inkleuren van mandala's centraal. Puttend uit zijn jarenlange ervaring, helpt Dahlke de lezer bij zijn zoektocht naar de zin van het leven.

Het werken met mandala's effent de weg naar verzoening met vele wezenlijke thema's van ons bestaan. Concentratie en meditatie zijn begrippen waar het in dit boek om draait.

Naast de verhelderende tekst bevat het boek 166, voor het merendeel niet eerder afgebeelde, zwart-witmandala's om in te kleuren.

Na zijn studie medicijnen bekwaamde Ruediger Dahlke [München 1951] zich in de psychotherapie, homeopathie en natuurgeneeskunde. Sinds 1978 werkt hij als reïncarnatietherapeut; met zijn vrouw Margit leidt hij een centrum voor healing in Johanneskirchen bij München.
Rüdiger Dahlke
mandala
paperback, 238 blz
isbn 9023010469
9789023010463
prijsindicatie € 21,90
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018