amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Aloe Vera

Aloe Vera

het wonderelixer

AloŽ vera, het lelieachtige gewas uit de woestijn, is vooral bekend om haar bijzonder heilzame werking op de huid. Het sap dat uit de bladeren gewonnen wordt, bevat substanties die het herstellend vermogen van de huid ondersteunt en haar jong en soepel houdt.

Maar aloŽ vera is veel meer dan een huidverzorgend product. Haar bladeren bevatten een gel waarmee vooral de weerstand kan worden verhoogd. Bovendien zit in het sap een buitengewoon hoge hoeveelheid aan onder meer vitaminen, mineralen en enzymen die voor heel wat gezondheidstoepassingen bruikbaar zijn. Daarom wordt aloŽ vera terecht het wonderelixer genoemd.

Dit handige boek toont aan welke producten er op de markt zijn en op welke manier de werking van aloŽ vera op de gezondheid, voeding en schoonheidsverzorging het best kan worden ingezet. U krijgt een overzicht van alle kwalen die u met aloŽ vera kunt behandelen, recepten voor heerlijke gezondheidsdrankjes en huidstrelende crŤmes. Daarnaast komt u te weten hoe u aloŽ vera het best als kamerplant verzorgt.
U. Rahn-Huber
gezondheid
paperback, 95 blz
isbn 9044705865
9789044705867
prijsindicatie € 9,95
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018