amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
9063782977

Het Ayurveda kookboek

Recepten uit de Westerse keuken bereid volgens de Ayurvedische principes.

Bevat 250 eenvoudig te bereiden en smakelijke recepten om de uit balans geraakte constitutie weer in evenwicht te brengen.

Uw persoonlijke gids voor voeding en gezondheid !


Ayurveda, de traditionele vorm van Indiase natuurgeneeskunde, bestaat uit drie elementen. Het eerste betreft de kruidengeneeskunde, het tweede is ecologisch van aard, het derde behelst de voeding, omdat de ervaring heeft geleerd - ook in het westen - dat een op onze persoonlijkheid afgestemd gebruik van bepaalde fruitsoorten, granen, groenten, kruiden e.d. een van de beste waarborgen is voor een goede gezondheid n een surplus aan vitaliteit.

Dit kookboek legt niet alleen uit wat wij moeten koken om onze constitutie goed te onderhouden, het geeft tevens 250 eenvoudige recepten voor maaltijden die individueel passen en bovendien bijzonder lekker smaken. Duidelijke tabellen met voedingsrichtlijnen alsmede met glossarium van toegepaste begrippen en termen vergemakkelijken het gebruik. Levendige omslag, charmante lay-out, duidelijke letter. Met veel tekeningetjes van etenswaren.   -   Biblion recensie, redactie
Amadea Morningstar
Urmila Desai
ayurveda
paperback, 352 blz
isbn 9063782977
prijsindicatie € 18,50
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018