amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Magnetiseren - Frank den Ouden

Magnetiseren - wat is dat ?

Over de helende krachten voor lichaam en geest.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden, duidelijke illustraties en diverse oefeningen leert de lezer zichzelf in de technieken van het magnetiseren te bekwamen.

De auteur werkt als magnetiseur en betoogt hoe belangrijk het is dat lichaam en geest met elkaar in balans worden gebracht. Hiertoe moeten blokkades en psycho-trauma's in de lichamelijke energiehuishouding worden opgeruimd. We kunnen dan een rijker en completer leven leiden.

Het boek is geschreven voor mensen die op zoek zijn naar wat zij in hun werk, relatie of omgeving missen - mensen die op zoek zijn naar zichzelf. Onderwerpen die de revue passeren zijn innerlijke gidsen, reincarnatie, regressie, de aura en chakra's.

Het omgaan met energie-centra in en om het lichaam wordt beknopt beschreven. De persoonlijke visie van de auteur wordt niet met andere benaderingen vergeleken. De beschreven meditatieve of yoga-achtige oefeningen kunnen waarschijnlijk beter onder deskundige begeleiding worden gedaan.

Het boek is een eerste kennismaking met het onderwerp magnetiseren voor mensen die dit zelf willen leren of de gang naar een magnetiseur overwegen. Op het kleurenkaft zijn twee uitstralende handen afgebeeld. Het boek is geillustreerd, voor een deel in kleur. Achterin informatie over de auteur en een zeer beknopte literatuuropgave.   -   NBD|Biblion recensie - redactie
Frank den Ouden
magnetiseren
paperback
192 blz
9063783868
prijsindicatie € 13,50
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018