amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Chakra atlas - Kalashatra Govinda

De chakra atlas

De zeven chakra's, of de zeven energie- en bewustzijnscentra in het menselijk lichaam, beïnvloeden ons lichamelijk en geestelijk welzijn.

Deze »Chakra Atlas« beschrijft op duidelijke wijze welke onderwrpen en disciplines aansluiten bij de chakra's en welke invloeden zij op de chakra's uitoefenen, hoe de chakra's het harmonische evenwicht van diverse enegieën kunnen herstellen en hoe zij doelgericht de storingen en blokkades op kunnen heffen.

Behalve een overzichtelijke indeling van de chakra's - met de corresponderende organen, klieren, kleuren, mantra's, dieren, planeten en klanken - worden ook praktische oefeningen en tests geboden.

Om de werking van de chakra's optimaal te kunnen ervaren en gebruiken, heeft de auteur per chakra inspirerende affirmaties en meditaties samengesteld. Nooit eerder werden op een zo toegankelijke en duidelijke wijze de werking en de achtergronden van de chakra's beschreven.

De »Chakra Atlas« is een ideale inleiding voor iedereen die - vanuit welke esoterische discipline dan ook - wil werken met chakra-energie.
Kalashatra Govinda
chakra
paperback, 32 blz
isbn 9063784325
schors
prijsindicatie € 11,50
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018