amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
De Tarot van A tot Z

De Tarot van A tot Z

Een schematische en trefzekere uitleg van alle 78 kaarten van het tarotspel

Hajo Banzhaf is zonder twijfel de meest bekende »tarottist« in Europa - en waarschijnlijk zelfs daarbuiten. Hij schreef tot nu toe een zevental boeken over de tarot, werken die stuk voor stuk uitgroeiden tot internationaal gerespecteerde standaardwerken en bestsellers. Zijn jarenlange ervaring als »tarotexpert« en zijn duidelijke aanpak hebben ertoe bijgedragen dat de tarot één van de meest gebruikte voorspelsystemen in onze samenleving is geworden, dat door iedereen kan worden geraadpleegd.

In De Tarot van A tot Z wordt aan de hand van de bekende tarotkaarten van Arthur Edward Waite en Patricia Colman Smith de essentie van de tarot kort en krachtig beschreven. Behalve een verklaring van iedere kaart afzonderlijk, behandelt Hajo Banzhaf een drietal legpatronen die de belangrijkste en meest voorkomende levensgebieden weergeven: het »Liefdesorakel«, dat goede raad geeft bij het ontwikkelen en het in stand houden van relaties, het »Kompas«, dat adviezen geeft bij financiële situaties en beroepsmatige beslissingen en de »Blinde Vlek«, dat het zelfinzicht bevordert.

De Tarot van A tot Z is een vademecum van de tarot, dat op verhelderende wijze inzicht helpt te verkrijgen in de vele vraagstukken van het leven.
Hajo Banzhaf
tarot
paperback
208 blz
isbn 9063785313
Schors
prijsindicatie € 22,50
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018