amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Liefde in de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand

Liefde in de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand

voorspellen van liefde en relaties

inzicht in het functioneren van relaties

duidelijke, praktische en heldere uitleg per kaart en kaartcombinaties
Liefde in de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand verbindt de kaartsymboliek van het Lenormandspel met moderne en psychologische inzichten. Daarom kan het worden gezien als de basis van het werken met het wereldwijd bekende »Lenormandspel« bij het inzicht krijgen in en het voorspellen van relaties.

De meest gestelde vragen gaan over liefde en relaties in al zijn vormen en variaties. »Komt er nog een relatie in mijn leven?«, »Kan de verbroken relatie gerepareerd worden?«, »Hoe ga ik het beste om met de relatiecrisis die nu mijn leven beheerst?« zijn zeer veel voorkomende vragen, waarop men graag een antwoord wil verkrijgen.

In Liefde in de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand leidt de auteur ons lichtvoetig door de diepgaande en kleurrijke wereld van de betekenis van de symboliek van de kaarten en de kaartcombinaties van het Lenormandspel. Zij schuwt hierbij niet de belangrijke rol die het onbewuste in ons gevoel van liefde en onze relaties speelt, waardoor de lezer tot waardevolle inzichten kan komen om zijn of haar relaties te verbeteren.

Dit boek is een onmisbaar vervolg op het basisboek Werken met de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand.

Met relatie-indicator.

Christiane Renner
waarzeggen
paperback
192 blz
isbn 906378550X
Schors
prijsindicatie € 13,50
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018