amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
9063785763

Tarot

Wijze woorden en goede raad voor iedere dag

Over de tarot zijn net zoveel boeken geschreven als er tarotspelen zijn: waarschijnlijk duizenden. In al deze boeken worden zowel alle aspecten en de symboliek van de tarot, als de tarotkaarten uitvoerig beschreven. Vaak, zoniet bijna altijd, wordt eerst de geschiedenis van het tarotspel beschreven, waarna de - al dan niet uitvoerige - beschrijving van de kaarten volgt. En natuurlijk worden vaak een aantal legmethoden gegeven. Een dergelijke benadering van de tarot biedt weliswaar een goed inzicht in de wondere en inspirerende wereld van de tarot, maar de tarot kan ook op een andere, soms veel toegankelijker wijze worden benaderd, zonder dat men de tarotkaarten nodig heeft!

Dit is de enige »tarot-set« waar geen tarotkaarten bij nodig zijn.
Tarot, wijze woorden en goede raad voor iedere dag is een gids die je overal mee naar toe kunt nemen en die altijd en overal als bron van inspiratie kan worden gebruikt. Elke tarotkaart wordt in kleur afgebeeld met daarbij een toepasselijke en stimulerende affirmatie die direct een duidelijke beeld geeft van de betreffende tarotkaart.

Hajo Banzhaf, één van de meest gelezen auteurs over tarot, ontwikkelde aan de hand van enkele extra symbolen een unieke en verassende orakelmethode, die het raadplegen van de tarot naar een nog breder en toegankelijker niveau tilt.

Tarot, wijze woorden en goede raad voor iedere dag is een aanrader voor iedereen die snel met de tarot aan de slag wil, maar »even geen tijd« heeft om er een diepgaande studie van te maken, maar toch van het diepe inzicht dat de tarot ons kan bieden, gebruik wil maken.
Hajo Banzhaf
tarot
paperback
96 blz
isbn 9063785763
Schors
prijsindicatie € 15,00
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018