amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Aromatherapie

Aromatherapie

De reinigende en helende krachten van etherische oliėn en reukstoffen

»Even een luchtje scheppen«, »Daar zit een luchtje aan« en »Er is geen vuiltje aan de lucht«; allemaal uitdrukkingen die zich met een beetje fantasie gemakkelijk naar »geurbeleving« laten vertalen.

Dat geuren een sterke invloed uitoefenen op onze zintuigen en onze omgeving staat onomstotelijk vast en er zijn veel goede en uitgebreide boeken over geuren en aroma's verschenen. Deze naslagwerken bevatten echter vaak een overdaad aan ingewikkelde en technische informatie die, als je niet in de wetenschappelijke achtergronden geļnteresseerd bent, eerder tot verwarring leidt dan je op weg helpt.

De meeste etherische oliėn, wierook en andere aromatische essences kun je tegenwoordig namelijk gewoon kopen en hoef je niet meer zelf te destilleren ...

Petra Sonnenberg's Aromatherapie is een overzichtelijk en handig naslagwerkje over de werking en de toepassing van de meest gebruikte en goed verkrijgbare etherische oliėn en andere aromatische essences en is bedoeld voor iedereen die direct met de aromatherapie aan de slag wil. Behalve een »up-to-date« uitleg van de invloed van geuren op onze gezondheid, liefde, harmonie en ons algemeen welbevinden, bevat deze set ter kennismaking natuurlijk ook een flesje geurende olie.

Set: boek met flesje geurende olie
[verpakt in hardkartonnen doos]
Petra Sonnenberg
aromatherapie
paperback
96 blz
isbn 9063785860
9789063785864
Schors
prijsindicatie € 19,90
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018