amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Handboek zelf genezing

Handboek zelf genezing

Een revolutionaire techniek ter behandeling van chronische ziekten

De Amerikaanse biofysica en biologe Dr. Hulda Regehr Clark presenteert in dit boek een revolutionaire hypothese met betrekking tot het ontstaan en de praktische behandeling van ziekten.

Na vele jaren onafhankelijk onderzoek ontdekte Dr. Clark dat de oorzaak van talrijke ernstige en minder ernstige ziekten gezocht moet worden in het voorkomen van parasieten en vervuilende stoffen in het menselijk lichaam.

Bij ieder geval van de "mysterieuze" ziekte diabetes bijvoorbeeld treft men de parasiet Eurytrema en de vervuiler houtgeest (wood alcohol) aan. Bij ieder geval! En nooit bij gezonde mensen! Op dezelfde wijze vindt men bij kanker, HIV, Alzheimer, endometriose, etc. specifieke parasieten en/of vervuilers.

Dr. Clark studeerde biofisica, celbiologie en promoveerde cum laude in de biologie. In haar praktijk ontdekte en ontwikkelde zij de electronische techniek voor het scannen van het menselijk lichaam.

Dit boek toont aan dat u geen gevaarlijke dure medicijnen nodig hebt met de bekende nevenwerkingen wanneer u weer gezond wilt worden. Als u eenmaal weet wat u bestrijdt, kunt u zelf met de hier beschreven methoden aan de slag met vaak verrassende resultaten !
Hulda Regehr Clark
gezondheid
gebonden, 573 blz
isbn 9065561676
9789065561671
Sigma
prijsindicatie € 29,50
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018