amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Dansend naar extase

Dansend naar extase

dans, beweging en extase als spirituele oefening

Dansend naar extase is het nieuwste boek van de auteur van DANS HET LEVEN. Gabrielle Roth weet op gepassioneerde wijze haar lezers en cursisten te overtuigen van de kracht en de bezieling van beweging en dans. Dansend naar extase geeft handen en voeten aan de oeroude traditie waarin dans een vorm van transformatie en heling is.

De boodschap van Gabrielle Roth is duidelijk: dans en beweging geven geestelijke ontspanning en vormen een der oudste en diepzinnigste manieren in contact te komen met de innerlijke drijfveren van de mens. Dansen schept vreugde en werkt enorm vitaliserend! Dit boek is een wervelende uitnodiging 'levend' te worden. Het raakt het hart en de emotie en maakt onvermoede energie in ons los..., het brengt de ziel terug in het lichaam.


Gabrielle Roth, de auteur van Dans het leven. is danseres, kunstenaar, genezer en musicus, en geeft over de hele wereld workshops in dans en theater. Bladen als Elle, Mademoiselle, Yoga Yournal, Shape schreven over haar. Thans werkt en woont ze in New York City.
Gabrielle Roth
dans
paperback, 304 blz
9069634929
prijsindicatie € 9,95
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018