amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken

Chakrakaarten

spirituele begeleiders naar innerlijke harmonie

doos met boek en 50 kaarten

Chakra’s - levenswielen - zijn energiecentra die bepalend zijn voor ons lichamelijk, geestelijk en psychisch welbevinden. Van stuit tot kruin stroomt er via de chakra’s energie door ons lichaam, maar ze kunnen zich ook vernauwen of sluiten, waardoor we uit balans raken.

Wie evenwel de »taal« van de chakra’s verstaat, heeft de sleutel tot het herstel in handen. De chakrakaarten van Cees Weteling zijn een probaat middel om met de zeven chakra’s te communiceren: ze vertellen, via verschillende associaties, hoe we ermee vertrouwd kunnen raken, welke signalen de chakra’s uitzenden en hoe we die bij onszelf kunnen interpreteren.

Dit unieke pakket bevat een handleiding, 49 door de auteur beschilderde kaarten van de zeven basischakra’s en hun associaties, en een overzichtskaart.


Cees Weteling [Amsterdam, 1943] werd opgeleid tot grafisch ontwerper. Hij maakte carrière in de reclamewereld en beweegt zich al zo’n jaar of twintig op het spirituele vlak. In zijn woonplaats Bloemendaal is hij als chakratherapeut en healer werkzaam.
Cyndi Dale
kaarten + boek
paperback
112 blz
isbn 9069635984
prijsindicatie € 29,90
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018