amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Esoterische dimensies in astrologie - Leo Hunting

Esoterische dimensies in astrologie

De theorie en praktijk van esoterie

Dit boek werpt een volkomen nieuw licht op de huidige astrologie en onthult haar verborgen lagen. Hier wordt haar oorspronkelijke vorm getoond en komen de verloren delen - esoterie en het astrale - weer op hun plaats. Uitgebreid wordt ingegaan op deze bijzondere verborgen energien die bovendien een diep inzicht geven in de mens.

Deze niet-tastbare onderwerpen worden op een nuchtere en heldere manier beschreven met behulp van mensbeelden, waarbij ook oeroude astrologische bronnen zijn geraadpleegd.

In de eerste astrologische bronnen had God een astronomische plaats in de nachthemel en was Hij een onderdeel van oude astrologische inwijdingsleren. Onze huidige godsdiensten zijn grotendeels gebaseerd op de godsdienstige leringen van de zeven oude planeten.

Zeer opmerkelijk in dit boek is de beschrijving van de planeten vanuit een esoterisch standpunt. De manier waarop Leo Hunting dit doet legt de diepste essentie van de planeten bloot. Bovendien wordt duidelijk dat kabbala en astrologie oorspronkelijk n waren.

Leo Hunting
astrologie
paperback, 256 blz
isbn 9073798965
9789073798960
prijsindicatie € 22,50
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018