amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Werkboek moderne uurhoekastrologie

Werkboek moderne uurhoek-astrologie

Uurhoekastrologie is een vorm van astrologie waarmee je aan de hand van een reeks duidelijke duidingsregels horoscopen van gebeurtenissen en vragen kunt duiden. Deze tak van de astrologie blijkt een belangrijk instrument te zijn om politieke en historische gebeurtenissen te kunnen begrijpen en nieuwe ontwikkelingen te kunnen voorspellen.

Ook belangrijke en indrukwekkende gebeurtenissen zoals rampen, ongelukken, oorlogen kunnen ermee geanalyseerd worden, en op basis van landenhoroscopen kun je ontwikkelingen binnen het betreffende land voorzien en globaal voorspellen.

Karen laat aan de hand van een aantal belangrijke gebeurtenissen en ontwikkelingen in de afgelopen decennia zien hoe je de uurhoekastrologie kunt toepassen en hoe fascinerend deze techniek is en illustreert alles aan de hand van veel horoscopen.

Er zijn hoofdstukken gewijd aan onder meer de kernramp in Tsjernobyl, de vliegramp in de Bijlmer, de aardbeving van Kobe, de Golfoorlog, Rusland en het G.O.S., Isral en de PLO, de horoscoop van het Verenigde Duitsland, de Navo contra Milosevic, en een indringende analyse van de horoscopen die samenhangen met de recente aanslag op het WTC in New York van 11 september 2001.

Tot nu toe was er geen enkel boek over deze belangwekkende toepassing van de uurhoekastrologie, een mst voor astrologen.
Karen Hamaker-Zondag
astrologie
paperback, 250 blz
isbn 907489979X
9789074899796
prijsindicatie € 21,00
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018