amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Gewoon Marion, Leven en werk van een medium

Gewoon Marion

Leven en werk van een medium

Gewoon Marion is het levensverhaal van een gewone vrouw die al in haar vroege jeugd bijzondere contacten had met gene zijde. Gaandeweg werd duidelijk wat de bestemming in haar leven zou zijn: Marion was voorbestemd om uit te groeien tot medium en met vallen en opstaan heeft zij zich het mediumschap eigen gemaakt. Op een persoonlijke en liefdevolle manier beschrijft zij hoe die transformatie tot stand is gekomen.

Als klein kind al kreeg Marion allerlei signalen en als volwassen vrouw werd de weg steeds duidelijker, onder meer door het herbeleven van vorige levens, door bijzondere gebeurtenissen en door gidscontacten. Ook de humor speelde door alles heen een belangrijke rol en ondanks haar bijzondere levenstaak is Marion ‘gewoon’ Marion!

Marion Berndsen heeft een drukbezochte praktijk in Amsterdam als medium, hypno-, regressie- en reïncarnatietherapeute. Tevens geeft zij diverse workshops voor intuïtieve ontwikkeling, pendelen en tarot. Haar gids en helper die haar van gene zijde liefdevol bijstaat is Achim. Van hem zijn er in dit boek antwoorden op vele levensvragen die niet alleen Marion maar ieder van ons bezighouden. Veelvuldig hoort zij deze vragen in haar praktijk en de antwoorden hierop zijn vaak heel verrassend.
Marion Berndsen
medium
paperback
325 blz
isbn 9077247874
9789077247877
prijsindicatie € 17,90
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018