amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Verborgen kracht van het licht - Patel

De verborgen kracht van het licht

Het opmerkelijke verhaal van de World Peace Flame

Vanuit een visie voor vrede en de stuwende kracht erachter, ontvouwt zich de ongelooflijke geschiedenis van de 'World Peace Flame'. Al lezend worden we binnengeleid in de wereld van het licht, dat het vermogen heeft ons zowel individueel als collectief te transformeren.

Met ontwapenende oprechtheid laat Mansukh ons zien hoe we een verbinding met het licht kunnen aangaan die ons innerlijk vrede, moed en vervulling geeft. Met helder inzicht toont hij hoe we vol passie in het leven kunnen staan. Door de geheimen van het licht ontdekken we de adembenemende kracht die we van nature in ons hebben.

'De verborgen kracht van het licht' biedt een prachtige combinatie van praktische spiritualiteit, wetenschappelijke feiten en een diepgaand begrip van de wetten van het licht die ons universum beheersen. Zoals de relativiteitstheorie van Einstein een revolutie in het wetenschappelijk denken veroorzaakte, zo belooft de verborgen kracht van het licht, die in dit boek toegankelijk wordt, je denkwereld een geheel nieuw perspectief te geven.
Mansukh Patel
levensbeschouwing
gebonden
238 blz
isbn 9080599921
life foundation
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018