amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Wereldvrede in zicht - Patel

Mansukh Patel
levensbeschouwing
paperback
51 blz
isbn 9080599964
life foundation
prijsindicatie € 4,95

Wereldvrede in zicht

Een universele formule voor vrede

De tragische gebeurtenissen van 11 september 2001 hebben de mensheid genoodzaakt haar waarden en idealen volledig te herzien. In dit boekje nodigt Mansukh Patel ons uit ons gezichtsveld te verbreden en ons vanuit dankbaarheid, respect en mededogen verder open te stellen voor de diversiteit van het leven.

Alles wat we in ons dagelijks leven doen, heeft gevolgen voor de wereld om ons heen. De manier waarop we omgaan met tijd en geld, iedere gedachte en elke handeling zijn van grote invloed op het kwetsbare evenwicht waarin het leven op aarde verkeert.

Dit acht weken durende programma met dagelijkse opdrachten is gebaseerd op het boek 'Je persoonlijke formule voor vrede'. Het biedt de mogelijkheid bij te dragen aan de positieve veranderingen in de wereld. Het geeft aan hoe we verantwoordelijkheid kunnen nemen voor ons eigen leven door in te gaan op essentiële vragen zoals: 'Volg ik het juiste spoor?'

In os zoeken naar het antwoord komen we tot de ontdekking dat het werken aan wereldvrede ons persoonlijk geluk niet in de weg staat.
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018