amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Numerologie en Handlijnkunde hand in hand

Numerologie & Handlijnkunde hand in hand

Dit is het eerste boek dat de eeuwenoude kennis van numerologie en handlijnkunde door de astrologische planetensymboliek zo duidelijk met elkaar verbindt. Ze is gebaseerd op een eenvoudige berekening van de geboortedatum, welke in een numeroscoop wordt neergezet. Numerologie opent deuren om liefdevol aan jezelf en aan je relaties te werken, omdat de numeroscoop helder en duidelijk inzicht geeft in de sterke en minder sterke kanten van je persoonlijkheid.

Op die manier is er snel een volledige karakteranalyse te maken, een partnervergelijking, een samenwerkingsanalyse of een beroepskeuze c.q. loopbaanadvies te ondersteunen. De kenmerken van alle getallen worden duidelijk toegelicht en het boek bevat een aantal praktijkvoorbeelden met combinatieduidingen, van een handafdruk en een geboortedatum. Een bijzondere aanvulling waar mensen elkaar willen kunnen begrijpen en de bereidheid hebben om van elkaar te leren.

Ans I. de Groot [1946] is freelance docent Gezondheidskunde en verbonden aan een opleidingsinstituut in de zorgsector. Daarnaast is zij numeroloog, astroloog en handlijnkundige en heeft een Advies, Training & Coachingsbureau.
Ans I. de Groot
numerologie
paperback
120 blz
isbn 9080670049
9789080670044
Frontier
prijsindicatie € 15,90
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018