amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
In een glaasje !
voorafjes - amuses
José Maréchal
hardcover
62 blz
isbn 902301247X
9789023012474
prijsindicatie € 9,95

bestel boek
In een glaasje
Hartige glaasjes, zoete glaasjes, dit boek staat vol met heerlijke kleine hapjes geserveerd in glaasjes. Ieder recept is voorzien van een korte, maar heldere beschrijving van de bereidingswijze en uiteraard een lijst met ingredienten. Dit simpele kookboekje is ingedeeld in twee delen : hartige hapjes en zoete hapjes.

Naast de wat uitgebreidere recepten zoals panna cotta en sushi in een glaasje is zowel bij de hartige als bij de zoete hapjes gedacht aan de wat sneller te bereiden hapjes via een pagina vol supersnel, supersimpel voor drukbezette lekkerbekken. Over het algemeen zijn de genoemde ingredienten toegankelijk en makkelijk verkrijgbaar bij onder andere de supermarkt.

Ieder recept is voorzien van kleurrijk fotomateriaal dat je direct aanzet tot het maken van deze heerlijke glaasjes. Dit stijlvolle boekje geeft een gevarieerd beeld van ruim vijfentwintig recepten in een glaasje, een echte aanrader om een voorgerecht, tussengerecht of nagerecht eens op een andere wijze te presenteren. Met inhoudsopgave en zonder register.

NBD|Biblion recensie - A. Bakelaar
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018