amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Atlantis Herleeft
de God van toen
Monique Timmers
paperback
152 blz
isbn 9063787766
9789063787769
prijsindicatie € 13,90

Atlantis Herleeft - Timmers
»De God van toen« neemt de lezer via channeling door de auteur mee op reis door oude continenten als Atlantis en Lemurie. De komst van de mens en het leven op deze verzonken continenten worden uitgebreid beschreven. Er wordt inzicht gegeven in levenswijze en het rijke intellectuele kennis- en spirituele niveau van de bevolking. Een ontwikkeling die uiteindelijk ook heeft geleid tot de ondergang van deze rijken.

»De God van toen« geeft antwoord op vragen over het leven op andere planeten en de betekenis van het Watermantijdperk. De innerlijke processen van de mens komen aan bod bij onderwerpen als karma, de kracht van de gedachten en waarde van de ziel. Het beperkt zich niet tot enkel informatie, maar geeft ook handvatten hoe de mens zichzelf kan transformeren naar een hoger spiritueel niveau. De goddelijke leringen of zeven stralen zijn de basis om aan deze ontwikkeling vorm te geven.

Het geheel is prettig geschreven en visualiseert voor de lezer een geschiedenis die bij velen tot de verbeelding spreekt. Of het fantasie of werkelijkheid is, bepaalt de lezer uiteindelijk zelf. Het boek heeft een inhoudsopgave en een slotwoord.

NBD|Biblion recensie - J.L. Meuleman
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018