amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Fotograferen onderweg - Frank Muller

Frank Muller
fotografie
paperback
illustraties in kleur
159 blz
isbn 9038912080
prijsindicatie € 14,95

Fotograferen onderweg

Apparatuur, licht, portretten, compositie

'Fotograferen onderweg' geeft een helder overzicht van alle zaken die voor de vakantie- of reisfotograaf van belang zijn. Aan de hand van ruim 100 foto's komen onder meer de apparatuurkeuze, de filmtypen, de lenzen, het licht en de belichting en de compositie aan bod.

Ook is er aandacht voor de wijze waarop mensen met een andere culturele of religieuze achtergrond benaderd kunnen worden. De noodzakelijke techniek wordt op een begrijpelijke manier besproken. Gebaseerd op jarenlange ervaring als individueel reizend toerist en fotograaf biedt de auteur u vele concrete handigheden en tips.

Er wordt op een heldere manier ingegaan op de steeds wisselende en lastige situaties die u tijdens het reizen als fotograaf tegen kunt komen. Het is geen boek voor professionals, maar voor iedere startende en gevorderde reisfotograaf.


Frank Muller is beroepsfotograaf. Zijn belangrijkste werkterrein is journalistieke fotografie in de gezondheidszorg. Hij heeft gedurende de afgelopen jaren als backpacker vele landen bezocht in Europa, Noord- en Midden-Amerika, Noord-Afrika en Azi. Hij verzorgt lezingen, workshops en cursussen fotografie, waaronder de cursus reisfotografie voor SNP Outdoorschool.
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018