amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Kleuren Heelkunde - Maria Hulke

Kleuren Heelkunde

Praktisch werken met kleuren en hun invloed op lichaam, ziel en geest

De wetenschap dat het licht van de zon en daarmee uiteraard ook de zeven kleuren van de regenboog een grote invloed uitoefenen op ons psychisch en lichamelijk welbevinden, is zo oud als de wereld. Licht en kleuren bevatten specifieke energieën die in staat zijn onze innerlijke krachten op te laden om zo gezondheid en levensvreugde te waarborgen.

Waltraud-Maria Hulke beschrijft, op basis van dit inzicht, het praktisch omgaan met kleuren en hun werking op lichaam, ziel en geest, hoe de onmetelijke hoeveelheid prikkels, die de kleurtrillingen bevatten, onze cellen de benodigde levensimpulsen geven en zo zorgen voor een uitgebalanceerd energie-potentieel dat de grondslag vormt voor gezondheid, vitaliteit en levensvreugde.

Door het brede spectrum dat de schrijfster bestrijkt, slaagt zij er in ons te overtuigen van het feit, dat als wij geleerd hebben ons voor kleuren open te stellen, deze een onschatbare zegen en een bijzonder effectieve steun voor lichaam en geest kunnen zijn. Een praktisch en inspirerend boek.
Waltraud-Maria Hulke
kleuren
paperback, 144 blz
isbn 9063782624
9789063782627
prijsindicatie € 13,50
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018