amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Helende EnergieŽn

Helende EnergieŽn

Tips en recepten om tot op hoge leeftijd gezond en vitaal te blijven met behulp van natuurlijke geneeskracht van o.a. edelstenen, kleuren, mineralen en kruiden

In de taal van het lichaam vertelt pijn ons dat er iets niet in orde is. Het is echter naÔef om te geloven dat wij met een enkel pilletje snel van alle ellende verlost zijn. Zinvoller en veel effectiever is het om de natuurlijke geneeskrachten die het functioneren van ons organisme in goede banen leiden hun gang te laten gaan en zo de verstoorde harmonie te herstellen en het lichaam weer feilloos te doen werken.

In dit licht is het vanzelfsprekend dat de mens eeuwenlang de natuurkrachten van planten en kruiden, aarde en water, mineralen en edelstenen, kleuren, klanken en geuren heeft gebruikt om de oorzaken van zijn lichamelijke ongemakken op te sporen en pijnen weg te nemen.

In haar Helende EnergieŽn heeft Waltraud-Maria Hulke de essentie van haar jarenlange ervaring samengevat en geeft zij talloze adviezen en tips hoe wij met behulp van deze natuurlijke genezende krachten ons lichaam de kans bieden zich te herstellen en te vernieuwen om zo onze gezondheid en vitaliteit te bewaren.
Waltraud-Maria Hulke
energiekleuren
paperback, 208 blz
isbn 906378273X
prijsindicatie € 15,90
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018