amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Helen met de Energie van Lichtbanen

Helen met de Energie van Lichtbanen

Over het licht der engelen en spirituele meridiaanbehandeling voor het openen en helen van het fijnstoffelijk lichaam

Lichtbanen kun je vergelijken met »energiekanalen« die door ons lichaam lopen. In het oude, traditionele China, waar energiewerk zijn oorsprong kent, zijn deze met geheimen omgeven energiekanalen al heel lang bekend.

Lichtbanen kunnen ons helpen bij het [weer] vrij laten stromen van de Universele Levensenergie: het zijn de kanalen waarlangs de Kosmische Energie ons lichaam kan verzorgen, zelfgenezing kan ondersteunen en klachten kan verzachten. Met behulp van slechts 14 handposities is het mogelijk alle meridiaan- en toepassingsgebieden van het lichaam te stimuleren en aan te zetten tot het ongehinderd laten stromen van de Universele Levensenergie. Door zachte aanrakingen van de handen op de belangrijke punten van deze Lichtbanen kunnen innerlijke en lichamelijke blokkade's worden opgeheven. Het vrije stromen van de Universele Energie bevordert spirituele ontplooiing en verhoogt de paranormale gevoeligheid, kracht en sensibiliteit.

Helen met de Energie van Lichtbanen is een welkome en bruikbare aanvulling op het werken met Reiki en lichaamswerk in het algemeen.
Trudi Thali
geneeswijzen
paperback, 160 blz
isbn 9063785755
9789063785758
prijsindicatie € 19,90
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018