amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Design

Design

vorm en ontwerp waarover is nagedacht

DESIGN, Vorm en ontwerp waarover is nagedacht, Stephen Bayley & Terence Conran

Design is overal, we kunnen er niet omheen. Alles wat ons omringt is ontworpen – van de paperclip tot de iPod en van de huizen waarin we wonen tot de borden waarvan we eten. DESIGN: Vorm en ontwerp waarover is nagedacht geeft een uitvoerig overzicht van de diverse vormen van design en laat zien welke rol ontwerp in onze maatschappij speelt.

DESIGN is geschreven door Stephen Bayley, een van de meest toonaangevende kenners van de moderne cultuur en Terence Conran, een van de meest vooraanstaande figuren op het gebied van design en goede smaak.

DESIGN is een eerbetoon aan de belangrijkste namen, stromingen, materialen en processen, zoals meubels, mode, auto's, gebruiksvoorwerpen, symbolen en grafische vormgeving. Van A tot Z worden de toonaangevende ontwerpen en vormgevers van de twintigste eeuw tot nu gepresenteerd in woord en beeld.

DESIGN is schitterend ontworpen - het is een onmisbaar naslagwerk over vormgeving in de moderne culturele geschiedenis. »Alles is ontworpen. Onze kleding, auto, het groen. Alles.«
Lidewij Edelkoort, directeur Design Academy

Stephen Bayley
Terence Conran
design
hardcover
335 blz
isbn 9047505875
9789047505877
prijsindicatie € 35,00
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018