amerigo
about arts, travel & books by Erwin Nas
Reiki, de kosmische levenskracht, Oefeningen in geestelijk genezen

Reiki, de kosmische levenskracht

dr. Paula Horan
geneeswijze
paperback
134 blz
isbn 9063782047
schors
prijsindicatie € 13,50

Oefeningen in geestelijk genezen

Reiki is een uit Japan stammend begrip dat de kosmische levenskracht beschrijft. Reiki is de energie die in al wat leeft aanwezig is, het voedt en in stand houdt.

Reiki is tegelijkertijd de beschrijving van een natuurlijke geneesmethode die op zichzelf of in samenhang met andere vormen van genezen bedreven kan worden.

In REIKI, DE KOSMISCHE LEVENSKTACHT beschrijft de psychologe Dr. paula Horan de toepassing, werking en functie van de Reiki-energie, die toegang geeft tot onze persoonlijke geneeskrachten en het contact herstelt met dat volmaakte stelsel van subtiele energieën, dat elk innerlijk leven onderling verbindt.

Van deze kosmische kracht, de grondslag van ieder leven, kan iedereen zich zowel bewust worden als bedienen voor het heil van zichzelf en anderen.

In een aantal practische oefeningen beschrijft Dr. Horan hoe geestelijk genezen functioneert en hoe andere therapeutische elementen als chakra's, klanken, kleuren, kristallen, vasten en massage-technieken in het Reiki-genezingsproces betrokken kunnen worden en hoe tevens na Reiki-ervaringen en -inwijdingen een versnelde spirituele sprong optreedt.
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018