amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Bach-bloesems als sleutel tot de ziel - Scheffer

Bach-bloesems als sleutel tot de ziel

Werkboek voor zelfdiagnose met behulp van Bach-bloesems

Tegenwoordig heeft [bijna] iedereen wel eens gehoord van Bach-bloesemtherapie. Bloesemtherapie heeft zich ontwikkeld tot het stadium waarin het veelal gebruikt wordt om diverse symptomen te bestrijden. Velen hebben een bijna persoonlijke relatie opgebouwd met de Bach-bloesems. De kracht van de Bach-bloesems berust aan de ene kant op de energie van de liefde en aan de andere kant legt de Bach-bloesemtherapie de vinger op het belangrijkste collectieve ziektesyndroom van deze tijd: het uit balans raken van ons innerlijk evenwicht.

Tot op heden werd vaak voorbijgegaan aan de overige, meer spirituele toepassingsmogelijkheden van Bach-bloesems, zoals bijvoorbeeld zieletherapie met bloesemenergie. In dit boek komen juist de extra kwaliteiten van Bach-bloesems aan bod.

Bach-bloesems als sleutel tot de ziel is een aanvulling op het eerste boek van Mechtild Scheffer, Bach-bloesemtherapie - theorie en praktijk, en is er op gericht mensen op eenvoudige, speelse wijze leren om te gaan met de energetische kwaliteiten van Bach-bloesems. Een uitgebreid oefenprogramma maakt het mogelijk dat iedereen individueel of samen met een partner aan zijn eigen »Bach-bloesemprofiel« kan werken.

Wordt therapeut van uw eigen ziel en gebruik de »38 Bach-bloesemsleutels« en de daarbij behorende oefeningen voor het wijzigen van onbevredigende levenssituaties en keer terug op - zoals Bach het ooit uitdrukte: »... het pad van de waarheid en het licht, dat wij nooit hadden mogen verlaten«.
Mechtild Scheffer
aromatherapie
paperback, 240 blz
isbn 9063783671
prijsindicatie € 18,50
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018