amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken

LichtWezen Meesteressences

de kern van het leven

Oeroude inzichten en tradities als leidraad voor een evenwichtig en gezond leven

Wat houdt ons tegen te leven zoals we zouden willen ? Waarom raken we steeds in de problemen en worden we steeds opnieuw geconfronteerd met onaangename gedragspatronen of ziekten ?

Vragen zo oud als de mensheid zelf. In oude culturen waren het de Grote Wijzen, de Meesters, zoals bijvoorbeeld Kwan Yin, Christus, Lao Tse en Saint Germain, die ons inzicht verschaften in de Grote Levensvraagstukken. Door middel van channeling hebben Petra Schneider en Gerard Pieroth boodschappen van deze Meesters doorgekregen. Tevens ontvingen ze instructies hoe ze de essenties van de Meesters konden binden aan stoffelijke substanties : de zgn. LichtWezen Meesteressences.

Dit boek bespreekt helder en praktisch het gebruik van deze essences en zet uitvoerig uiteen voor welke doelen de afzonderlijke Meesteressences geschikt zijn. Dit boek is zodoende een ideale gids om de moeilijkheden van het leven onder de knie te krijgen. Dat betekent niet alleen leren boven persoonlijke grenzen uit te stijgen en zelfbewuster te worden, maar ook leren omgaan met de essenties en energieën van spirituele traditionele waarden.

De LichtWezen Meesteressences zijn zowel op geestelijk en spiritueel als op lichamelijk niveau werkzaam en helpen ons te werken aan onze verkrampingen, blokkade's en trauma's. Het daardoor verkregen evenwicht schenkt zelfvertrouwen en levenskracht en laat ons leven en liefde intenser ervaren. Al met al is dit boek niet alleen een prachtig stuk gereedschap ter bevordering van het persoonlijke groeiproces, maar bevat tevens veel materiaal dat bijvoorbeeld ook aan methoden als Reiki en NLP een extra dimensie verleent.
Petra Schneider
Gerhard K. Pieroth
leven
paperback
240 blz
isbn 9063783876
9789063783877
schors
prijsindicatie € 15,90
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018