amerigo
about arts, travel & books by Erwin Nas
Grote boek van de Maan - Sluis

het Grote boek van de Maan

Alles wat »lunaliefhebbers« willen weten: »spells«, rituelen, mythen over maangoden - en godinnen, interessante wetenswaardigheden en feiten, correspondenties, »rituele« recepten, magie, divinatie, maanfeesten, verschillende kalenders én de bijzondere band die vooral vrouwen met de maan hebben.

Het boek bestaat uit 20 hoofdstukken en bevat 14 bijlagen. Er zijn kleine, eenvoudige zwart-wit-tekeningen aan het begin en eind van elk hoofdstuk opgenomen. Bijzonderheden zijn gekaderd.

In het boek wordt een groot aantal onderwerpen vanuit het thema maan behandeld zoals o.a. astrologie, de relatie met je moeder, voorspellen, visualiseren, mediteren, tuinieren en recepten.

Er is in dit boek een maankalender opgenomen waarmee heel makkelijk bepaald kan worden wat de maan-energie van dat moment is en hoe die het beste aangewend kan worden voor gestelde doelen. Daarnaast wordt ingegaan op de vrouwelijke maandstonden.

Apart is de uitleg over het gebruik van menstruatiebloed voor rituelen. Daarnaast is het positief dat geadviseerd wordt zich te beschermen bij het uitvoeren van rituelen. Kortom, een rijk, makkelijk toegankelijk en zeer hanteerbaar boek dat je op helder wijze inwijdt in de magie van de maan.   -   drs. O. Bachnoe
Claudia van der Sluis
astrologie
paperback, 216 blz
9063785356
prijsindicatie € 18,50
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018