amerigo
about arts, travel & books by Erwin Nas
Energie-Essences - Feuser & Dröschel

Energie-Essences

De »goede geest« in de fles

Fijnstoffelijke trillingsgeneesmiddelen zelf maken en toepassen met de Rainbow Reiki-methode Met een voorwoord van Walter Lübeck

Trillingsgeneesmiddelen zijn een belangrijk aspect van de fijnstoffelijke geneesmethoden. Ze ondersteunen de ontplooiing van de persoonlijkheid en de spirituele groei. Deze fijnstoffelijke middelen, de zogeheten Energie-Essences, richten zich niet op een bepaalde symptomatiek, maar weten de gehele mens, met zijn ziel en zijn geest, te bereiken.

Tot de trillingsgeneesmiddelen behoren bijvoorbeeld de [Bach-]Bloesemremedies, de Aura Soma-essences, de Lichtwezen Meester-essences en de Engel-essences.

Bij het maken van Energie-Essences volgens de door Walter Lübeck ontdekte Rainbow Reiki-methode wordt hun resp. »bouwplan« direct van de »geestelijke tekentafel«' gehaald - het niveau, dat zich het dichtst bij het scheppingsprincipe bevindt.

In de Energie-Essences treffen we dan ook de blauwdruk [matrix] van de materie aan, dat wil zeggen, de essentie die in elke fijnstoffelijke materie aanwezig is, zelfs nog vóórdat deze zich wezenlijk gemanifesteerd heeft.

Daarom hebben deze fijnstoffelijke middelen hun inwerking nooit direct op het niveau van de materie, maar altijd via het niveau van de »scheppende energie«. Met de Rainbow Reiki-methode kan men op eenvoudige wijze elke gewenste Energie-Essence zelf maken.
Astrid Feuser
Rosemarie Dröschel
mystiek
paperback
136 blz
isbn 9063785461
prijsindicatie € 9,95
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018