amerigo
about arts, travel & books by Erwin Nas
Grote Reiki Heelboek

het Grote Reiki Heelboek

handboek voor de toepassing van Reiki als begeleidende therapie bij gezondheidsproblemen

 • therapeutische betekenis van Reiki voor tal van kwalen of ongemakken
 • duidelijke beschrijving van de behandelingspunten op het lichaam
 • uitvoerig en doeltreffend geïllustreerd
 • relatie tussen voeding en Reiki-toepassingen
 • doe-het-zelf boek met deskundige informatie en nauwkeurige instructies

  De essentie bij de toepassing van Reiki is de ervaring, dat Reiki alle levensprocessen ondersteunt. Daarom is de Universele Levensenergie, die de basis vormt van Reiki, ook overal inzetbaar. Reiki is een unieke manier om met energie te helen. Naast de therapeutische toepassing van de basisposities, biedt de traditionele toepassing van Reiki vele richtlijnen voor een gerichte behandeling.

  Walter Lübeck heeft dit - al voor de herontdekking van de traditionele Japanse Reiki - intuïtief aangevoeld. Het Grote Reiki Heelboek bevat een breed scala aan praktische toepassingen bij specifieke lichamelijke en geestelijke problemen en ongemak, waarbij tevens de algemeen geldende gezondheid-voorzorgsmaatregelen worden betrokken. Zo wordt in het bijzonder gewezen op het belang tussen Reiki en een gezonde voeding.

  De kern van Het Grote Reiki Heelboek wordt gevormd door de beschrijving van de specifieke behandelingsposities, welke worden geïllustreerd met duidelijke afbeeldingen. De hoofdstukken over het verband tussen reflexzones en Reiki en de bijdragen van Dr. Kleppik, verrijken Het Grote Reiki Heelboek met effectieve behandelingsvarianten. Het Grote Reiki Heelboek is geschikt voor geïnteresseerden en iedereen die in de [para-]medische sector werkzaam is.
 • Walter Lübeck
  reiki
  paperback
  256 blz
  isbn 9063786093
  schors
  prijsindicatie € 19,50
  Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018