amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Leven met yoga - Turlington

Leven met yoga

Op zoek naar innerlijke schoonheid

Topmodel Christy Turlington maakt ons in haar boek deelgenoot van haar passie voor yoga. Het boek is toegankelijk, aantrekkelijk en inzichtelijk en zal een breed publiek aanspreken.

Leven met yoga volgt drie sporen. Het eerste is autobiografisch. Op haar zestiende prijkte Christy Turlington al op de cover van de Amerikaanse Vogue, en jarenlang was zij het gezicht van onder anderen Calvin Klein en Versace. Uiteindelijk ging deze vluchtige wereld haar vervelen en zocht ze haar toevlucht in het bestuderen van filosofie, religie en yoga.

Inmiddels is zij door de media ‘het nieuwe gezicht van yoga’ genoemd. Ze schrijft voor het gezaghebbende Yoga Journal, en haar boek Leven met yoga was een bestseller in Amerika.

Het tweede spoor is praktisch. In woord en beeld wordt een aantal yogaoefeningen gepresenteerd die Turlington persoonlijk de moeite waard vindt. Het derde spoor is achtergrondinformatie. In aparte hoofdstukjes worden begrippen uit de rijke Indiase cultuur en religie kort en bondig uitgelegd.
Christy Turlington
yoga
paperback, 288 blz
isbn 9069636085
9789069636085
prijsindicatie € 14,95
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018