amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Cross Channel Excellence - Hoogveld

Cross Channel Excellence

handboek voor ge´ntegreerd kanalenmanagement voor maximale klantwaarde in marketing sales en service

Leidinggevenden in marketing, sales en service krijgen het steeds moeilijker. Hun afdelingen weigeren om samen te werken. Terwijl de markt razendsnel verandert. Door de voortschrijdende digitalisering groeit het aantal communicatie- en distributiekanalen steeds verder.

En de klanten en prospects gebruiken steeds meer van die kanalen dwars door elkaar heen in hun oriŰntatie, koop en gebruiksprocessen. Bovendien treden er onverwachte concurrenten toe die het 'kanalenspel' beter beheersen.

De enige oplossing is het implementeren van een ge´ntegreerde multichannel aanpak waarbij de strategie, structuren, processen en systemen naadloos op elkaar afgestemd zijn. En dit vormt in de meeste organisaties een enorme uitdaging.

Cross Channel Excellence beschrijft op een praktische manier hoe een multichannel aanpak op een optimale manier kan worden ge´mplementeerd en gemanaged. De methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, aangevuld met jarenlange ervaringen uit de harde marketing en sales praktijk.
Mike Hoogveld
9491560026
9789491560026

Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018