amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Miss Marketing, business in de evanomie

Miss Marketing

business in de evanomie

Waarom zou je in hemelsnaam een boek over feminine marketing lezen als je A. een vent bent en weinig aanleiding ziet om je onder te dompelen in een bad van oestrogenen en vrouwenpraat ? B. een vrouw bent en niemand jou meer iets hoeft uit te leggen over deze hoedanigheid ?

Het antwoord luidt : vrouwen zijn de nummer 1 business opportunity, want vrouwen zijn, chargerend gezegd, bemoeizuchtige controlfreaks die over bijna alles beslissen in zo ongeveer iedere denkbare sector. Alleen heeft nog steeds niet iedereen dit door.

Minstens zo belangrijk is dat vrouwen en mannen radicaal verschillend zijn en het beter begrijpen van deze verschillen helpt je om deze business opportunity volop te benutten. Zelfs als je zelf vrouw bent, zul je versteld staan van wat genderkennis jou aan inzichten kan opleveren. De Evanomie is namelijk groter dan vrouwen alleen, aangezien we midden in de megatrend van een feminiserende wereld leven.

Miss Marketing is een kans om eindelijk antwoord te krijgen op de vraag die Freud en zijn makkers tot waanzin dreef : Was will das Weib ? En degene die deze kennis het best kan toepassen, kan straks een tropisch eiland kopen, of twee. Dus houd je vast, zelfs al ben je geen marketeer of reclamemens, deze management glossy in boekvorm opent de weg van »mismarketing naar Miss Marketing«.
Mabel Nummerdor & Mijke de Vette
9491560174
9789491560170

Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018