amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
LinkedIn

Hoe LinkedIn nu echt gebruiken

ontdek de ware kracht van LinkedIn en hoe het als hefboom te gebruiken voor je baan of zaak

In eender welke economische tijden is het hebben van een netwerk waarop je kan terugvallen of verder bouwen onontbeerlijk.

Het internet heeft nieuwe mogelijkheden gebracht en de website bij uitstek op professioneel vlak om dat te ondersteunen is LinkedIn.

Tegenwoordig hebben meer dan 34 miljoen mensen wereldwijd, waarvan 1 miljoen Nederlanders en 400.000 Belgen, een profiel op LinkedIn.

De vraag die de meerderheid echter heeft is : wat heb ik er nu eigenlijk aan ? En vervolgens : hoe moet ik LinkedIn nu gebruiken op een manier die me resultaten brengt zonder er veel tijd in te stoppen.

In Hoe LinkedIn nu echt gebruiken laat netwerkexpert Jan Vermeiren niet enkel zien waarom LinkedIn voor ieder van ons zo'n krachtig hulpmiddel is, maar geeft hij ook een kort stappenplan mee dat iedereen direct kan toepassen zodat ze onmiddellijk resultaten zien.

De geavanceerde strategieën om bv. een nieuwe klant of nieuwe baan te vinden, de antwoorden op vaak gestelde vragen, het overzicht van weinig gekende functies en een lijstje met gratis tools die tijd besparen wanneer je werkt met LinkedIn, maken van dit boek dé handleiding om LinkedIn nu echt te gaan gebruiken.
Jan Vermeiren
netwerken
paperback
187 blz
isbn 9081188607
9789081188609
prijsindicatie € 19,95
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018