amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
TipToi

de Engelse detective

tiptoi ® het interactieve leersysteem van Ravensburger brengt leren tot leven

6-10 jaar starterset stift + spel

de stift werkt op 2 AAA batterijen, deze zitten niet bij het spel
de Engelse detective is 1 van de 3 tiptoi®-spellen waar de tiptoi®-stift bij zit. De tiptoi®-stift is een brede pen waar software op gedownload wordt. Met de stift worden opdrachten aan de spelers gegeven en krijgen de spelers te horen of ze iets goed of fout doen. Eén stift volstaat voor alle spellen, puzzels en boeken.
Via de site tipitoi.nl download u een programma op uw pc of laptop waarmee voor elk spel, puzzel of boek software dient te worden gedownload. Rechtstreeks downloaden van de tiptoi®-site naar de tiptoi®-stift kan niet.
Bij de 3 starter-sets staat de benodigde software al op de pen, wel dient u zelf 2 AAA-batterijen in de stift te plaatsen. Er zijn 3 startersets Engelse detective [6-10 jaar], de Boerderij [4-7 jaar] en Mijn lichaam [4-7 jaar].
De spelers leren Engelse woordjes kennen, čn de uitspraak ervan.
Kai Haferkamp [auteur], Dynamo Limited [illustraties], Ravensburger® spel nummer 005437, DE Ravensburger [design], Kinetic [design], KniffDesign [spelregels], Clemens Türck [redactie], ean 4005556005413.
TipToi
TipToi
de Engelse detective wordt door 2, 3 of 4 spelers gespeeld
De gevaarlijk gekke Professor Mad wil jullie stad totaal in de war sturen en alleen jullie kunnen hem met z'n allen tegenhouden.
Ontmasker de saboteur in de TV-studio, knip de goede draad van de lachgasbom door en kraak de code van de brandkast van Professor Mad om zijn plannen in handen te krijgen.
Mooi meegenomen dat je heel wat spannende Engelse woorden leert - čn hoe je ze moet uitspreken.
het spel bestaat uit een dik kartonnen bord [36 x 26 cm], 16 medailles, 3 rode ringen, 10 spelkaartjes [16,5 x 8,5 cm], 4 spel poppetjes en 4 ronde fiches waarmee wordt bepaald wie aan de beurt is.
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018