amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
essentie van spiritualiteit

De essentie van spiritualiteit

een korte weg naar zelfrealisatie

Roeland Suylen
paperback
252 blz
Akasha 2003
9073798922
9789073798922
prijsindicatie € 17,90

Roeland Suylen [1956] is sinds 1974 intensief bezig met diverse vormen van spiritualiteit, muziek en pozie. In 1992 onderging hij een innerlijke transformatie, waardoor zijn leven ingrijpend veranderde. Sinds 1996 is hij fulltime werkzaam in zijn praktijk voor paranormale geneeskunde en klassieke homeopathie. Hij wordt regelmatig gevraagd voor lezingen, interviews en bijeenkomsten over spiritualiteit en het paranormale.

De essentie van spiritualiteit bevat een aantal van deze lezingen. De inzichten van Suylen zijn het resultaat van eigen reflectie en van bestudering van onder meer het werk van Saswhita en Krishnamurti. Zijn boek getuigt van het vermogen tot methodische reflectie en kan de lezer helpen in het proces van bewustwording.

Het is afhankelijk van onze lichamelijke en geestelijke structuur en de levensfase waarin we verkeren, welke methode of techniek ons kan bevrijden van pijnen, verkrampingen en spanningsvelden. Deze zijn meestal het gevolg van teleurstellende ervaringen uit het verleden. De diepste vorm van ontspanning is onthechting, het zorgeloos en onbelemmerd leven in het heden. Dit boek toont ons de kortste weg naar innerlijke vrede en zelfrealisatie.
mysteries
leven
mens
bewust
spiritualiteit
bewustwordingsproces
oorsprong
ontspanning
levensfase
methode
techniek
verleden
onthechting
verlichting
vrede
zelfrealisatie
Roeland Suylen
muziek
dichtkunst
transformatie
voordrachten
bewustzijn
liefde
waarheid
oorlog
vrede
bestemming
mens
geneeswijzen
paranormale
homeopathie
Saswhita
Krishnamurti
Advaita-vedanta
reflectie
bewustwording
leven
individu

Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018