amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
In volle vaart

In volle vaart

Fietsen langs de kust van Wales

In het eerste deel van haar fietstocht langs de kust van Engeland en Wales fietste Josie Dew via Portsmouth langs de zuidelijke kust van Engeland met de klok mee naar Land's End. Ondanks regen en storm verloor Josie, zoals we van haar gewend zijn, nooit haar goede humeur, maar toen Land's End in zicht kwam, gaf Josies knie het op.

Haar moeder moest eraan te pas komen om haar naar huis te transporteren, waar ze haar knie een tijdje rust moest gunnen.

In volle vaart is het verslag van het tweede deel van Josies tocht, waarin zij, inmiddels hersteld, weer op de fiets stapt om de kust van Wales te verkennen.

Onderweg rijdt ze door slechtere weersomstandigheden dan ze ooit voor mogelijk had gehouden, en ze doet plaatsen aan met de meest vreemde namen.

En natuurlijk ontmoet ze ook deze keer weer een bont scala aan excentrieke, aardige, geweldige en stapelgekke mensen, van wie het velen nooit toegestaan had mogen worden om plaats te nemen achter het stuur van potentieel fiets-plettende voertuigen.
Josie Dew
reisverhalen
paperback, 272 blz
906974628X
prijsindicatie € 18,50
bestel boek
Wales
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018