amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken

abc H.

HP LaserJet P1109

HP LaserJet P1109

Lang niet alle e-tickets mogen bij binnenkomst van het evenement digitaal worden overlegd. Wel heeft elk digitaal toegangskaartje van die enorme lellen van beelden om het saaie kaartje op te leuken. Ook genoeg van al die eTickets die zuurbetaalde cartridges leegtrekken. Koop een zwart-wit LaserJet !

Wat voor cartridge ? En wat kost dat ? Durf je het aan een alternatief merk te kopen ? Ik niet. Mijn laatste 2 Canon-printers zijn er aan onderdoor gegaan. Deden niets meer.

HP 85A [CE285A] Zwart - prijs inclusief btw
1.600 pagina's HPCE285A CE285A Hewlett Packard € 69,95
1.600 pagina's HPCE285RMI CE285A inktwereld.nl € 36,06
1.600 pagina's HPCE285A CE285A op bol.com € 64,48


»Zwarte Cartridge Bijna Leeg
De printer geeft aan wanneer benodigdheid bijna leeg is. De werkelijke resterende levensduur van de cartridge kan variëren. Zorg dat u vervanging bij de hand hebt voor wanneer de afdrukkwaliteit niet meer acceptabel is. De benodigdheid hoeft nu nog niet te worden vervangen.«

Wat opmerkelijk aan deze sevice-medeling is dat het een mededeling betreft voor een HP laserJet Professional P1109, maar dat een product-nummer van de cartridge ontbreekt. Zou dat niet mogen ?

hoewel of ofschoon ?

hoewel [onderschikkend voegwoord van toegeving] 1. gebruikt ter inleiding van een toegevende bijzin om aan te geven dat hetgeen erop volgt niet afdoet aan het in de hoofdzin gezegde] al, ofschoon, : hij gaf haar in alles gelijk, hoewel hij er niets van meende ; hoewel het pas maart is, zijn de bomen al groen ; [ook elliptisch] hoewel aarzelend, deed zij het toch 2. maar : een mooi, hoewel goedkoop cadeau ; een kort, hoewel hevig onweer

ofschoon [onderschikkend voegwoord van toegeving] gevormd in de verbinding of ... schoon ; het leidt een toegevende bijzin in en geeft aan hetgeen erop volgt niets afdoet aan hetgeen in de hoofdzin wordt gezegd] hoewel, al ; ofschoon ik mijn best doe, merk ik niet dat ik verder kom ; hij schiert niet op, ofschoon - hij heeft toch al heel wat klaar ; [ook in elliptische zinnen] ofschoon nog jong, is zij toch erg goed op de hoogte. Hamakiho is een Italiaans modemerk dat Japanse uitstraling heeft. Mijn witte hemd zonder kraag van linnen en katoen is van Hamaki-Ho. Het merk is gevestigd in Napels.

Hamaki-Ho

Hamakiho is een Italiaans modemerk dat Japanse uitstraling heeft. Mijn witte hemd zonder kraag van linnen en katoen is van Hamaki-Ho. Het merk is gevestigd in Napels.

hHhHh

Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018