amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Piet Hein Eek & Marc Mulders Black - Marc Mulders

Piet Hein Eek

Piet Hein Eek

Piet Hein Eek

1990-2006
Max Fraser
fotoboek
design
445 pagina's
hardcover
9789043908917
Kosmos Uitgeverij
prijsindicatie € 79,99

bestel

Het Prins Bernhard Cultuurfonds steunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Stichtingen, verenigingen en in een beperkt aantal gevallen personen kunnen een aanvraag indienen voor een financiële ondersteuning.

Er zijn bijvoorbeelden gelden beschikbaar voor jonge beeldende kunstenaars, amateuronderzoekers en moleneigenaars. Ook zijn er stipendia, waaronder het TheaterTekstTalent, waarvoor personen een aanvraag kunnen doen.

Voor afgestudeerden aan de universiteit of hbo en artistiek en wetenschappelijk toptalent zijn er beurzen beschikbaar voor een vervolgopleiding of voor onderzoek in het buitenland of de aanschaf van een muziekinstrument.

Door het Prins Bernhard Cultuurfonds worden prijzen, beurzen, onderscheidingen en stipendia toegekend. Ook zijn er diverse regionale initiatieven. Zo wordt sinds kort de Brabantse Design Prijs uitgereikt. Het ene jaar aan een arrivée, het andere jaar aan een aanstormend talent.

Piet Hein Eek is de eerste winnaar van de Desigprijs van het Brabantse Prins Bernhard Cultuurfonds. Op 28 oktober, tijdens DDWE 2017, wordt de prijs uitgereikt.

meer Piet Hein Eek info zie pietheineek.nl

design - Eindhoven - Strijp R

Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018