amerigo
over de kunsten, reizen & boeken by Erwin Nas
Eiland onder de zee - Isabel Allende

Isabel Allende

Chileens auteur, schrijfster
Lima, 2 augustus 1942
bibliografie Isabel Allende

2011 - Negende schrift van Maya
2010 - Eiland onder de zee
2008 - Som der dagen

2006 - Inés, vrouw van mijn hart
2005 - Woud van de pygmeeën
2005 - Zorro

2004 - Rijk van de Gouden Draak
2003 - Herinneringen aan mijn Chili
2002 - Stad van de wilde goden
2000 - Portret in Sepia

1999 - Fortuna's Dochter
1997 - Afrodite
1994 - Paula
1991 - Oneindige plan

1989 - Goud van Tomas Vargas
1987 - Eva Luna
1984 - Liefde en Schaduw
1982 - Huis met de geesten
Eiland onder de zee - Allende

Chileens auteur, schrijver van boeken, literatuur

Chili
Caribbean
<< >>
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2017