amerigo
over de kunsten, reizen & boeken by Erwin Nas
Geniaal geheim - David Baldacci

Geniaal geheim

Op het terrein van de Farm, het ultrageheime trainingscomplex van de CIA, wordt het lichaam gevonden van Monk Turing. Turing was werkzaam in het nabijgelegen Babbage Town, een mysterieus complex waar wetenschappers aan de meest geavanceerde microprocessor ter wereld werken.

Hoewel de politie vermoedt dat het om zelfmoord gaat, zijn er toch ook twijfels. Sean King en Michelle Maxwell, voormalige agenten van de Secret Service, worden door de eigenaren van Babbage Town ingehuurd om de zaak te onderzoeken.

Algauw komen ze erachter dat 's nachts in het diepste geheim vliegtuigen landen op de Farm. En dat de bewoners van Babbage Town zich misschien met meer bezighouden dan alleen hun wetenschappelijke werk.

De sleutel tot alle raadsels lijkt te liggen bij een tienjarig meisje dat hoogbegaafd is. Maar wie weet haar zover te krijgen dat zij de geheimen van Babbage Town en de Farm onthult ?

David Baldacci [1960] werd geboren in Virginia in de Verenigde Staten. Na zijn studies politieke wetenschappen en rechten werkte hij negen jaar lang als advocaat in Washington D.C. In 1996 brak hij internationaal door met zijn bestseller Het recht van de macht, die later verfilmd werd door Clint Eastwood. Zijn werk is in 35 talen vertaald en wereldwijd zijn er 40 miljoen van zijn boeken verkocht.
David Baldacci
misdaad
paperback
422 blz
isbn 9022993167
9789022993163
A.W. Bruna
prijsindicatie € 19,95
bestel boek
auteurs   David Baldacci   USA
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018