amerigo
over de kunsten, reizen & boeken by Erwin Nas
In het geheim - Baldacci

In het geheim

In de wereld van Baldacci, waar alles een samenzwering is, bestaat toeval niet

Mason Perry, bijgenaamd »Mace«, was een zeer succesvolle detective bij de Narcotica-afdeling van de politie van Washington D.C., tot ze werd ontvoerd en vervolgens een misdaad in de schoenen kreeg geschoven die ze niet had begaan. Ze raakte alles kwijt – haar baan, haar carričre, haar vrijheid – en verdween voor twee jaar achter de tralies.

Maar nu is Mace weer vrij en vastberaden om degenen die haar in de gevangenis hebben doen belanden, te vinden. Dan ontmoet ze de jonge advocaat Roy Kingman, vlak nadat hij het lichaam heeft ontdekt van een vrouwelijke collega. Wanneer Mace en Roy op onderzoek uitgaan, stuiten ze op duistere geheimen die onder het beschaafde oppervlak van de Amerikaanse hoofdstad schuilgaan.

Een ogenschijnlijk eenvoudig moordonderzoek verandert algauw in een duivels complexe zaak, met levensgevaarlijke gevolgen.

David Baldacci werd geboren in Virginia in de Verenigde Staten. Tijdens zijn studies politieke wetenschappen en rechten begon hij met schrijven. Hij was al negen jaar werkzaam als bedrijfsjurist en advocaat in Washington D.C., toen hij in 1996 debuteerde met Het recht van de macht.
David Baldacci
misdaad
paperback
383 blz
isbn 9022995046
9789022995044
prijsindicatie € 19,95
bestel boek
      GgGgG auteurs David Baldacci BbBbB
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018