amerigo
over de kunsten, reizen & boeken by Erwin Nas
Bernini mysterie

Het Bernini Mysterie

Van de auteur van DE DA VINCI CODE

Professor Robert Langdon wordt naar CERN ontboden om een mysterieus symbool op de borst van een vermoorde wetenschapper te duiden. Langdon ziet een verband met de Illuminati ... de machtigste terreurbeweging die de wereld ooit gekend heeft. Maar die bestaat allang niet meer. Of toch?

Dan onthullen de Illuminati dat er een tijdbom in het Vaticaan verstopt is. Hun timing is perfect: de kerkleiders zijn bijeen om een nieuwe paus te kiezen en Rome wemelt van de pers. Om de bom te vinden doet men een beroep op Robert Langdon, wiens unieke kennis van de Illuminati tot het uiterste beproefd zal worden.

De race tegen de klok leidt langs verzegelde crypten, gevaarlijke catacomben en verlaten kathedralen. Het spoor dat Langdon probeert te volgen is vierhonderd jaar oud. Het slingert door Rome, naar een verloren gewaande lokatie die de enige hoop op redding van het Vaticaan bevat.

Deze explosieve internationale thriller raast van verlichte rede via duistere mystiek naar een onvoorziene, schokkende ontknoping. Door dit alles heen loopt de oude strijd tussen religie en wetenschap.
Dan Brown
thriller
paperback, 461 blz
isbn 902453206X
9789024532063
prijsindicatie € 14,95
bestel boek
Rome
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018