amerigo
over de kunsten, reizen & boeken by Erwin Nas
Maria Dermout

Maria Dermoût

amerigo.nl boekhandel
Helena Anthonia Maria Elisabeth Dermoût-Ingerman

15 juni 1888 [Pekalongan, Java] -
27 juni 1962 ['s Gravenhage]
bibliografie

[1951] - Nog pas gisteren - [roman]
[1954] - Spel van tifa-gongs - [verhalen]
[1955] - De tienduizend dingen - [roman]
[1956] - De juwelen haarkam - [verhalen]
[1958] - De kist en enige verhalen - [verhalen]
[1963] - De sirenen - [verhalen]
[1964] - Donker van uiterlijk - [verhalen]
[1970] - Verzameld werk

bron : mariadermout.wordpress.com
Verzameld Werk - Dermout
Maria Dermout
<< >>
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2017