amerigo
over de kunsten, reizen & boeken by Erwin Nas
Adriaan van Dis - Stadsliefde

Adriaan van Dis

Afrika
China
Nederlands-IndiŽ
Parijs
reis literatuur
reisboeken
reisverslag
boek

luisterboek CD
Adriaan van Dis - Indische duinen
Adriaan van Dis in Parijs
bibliografie

2011 Stadsliefde
2010 Tikkop
2008 Van Dis in Afrika
2004 Onder het zink
2007 De wandelaar
2002 Familieziek
2000 Oorlogspad Japan
1999 Dubbelliefde
1998 Deken van herinnering
1998 Totok
1996 Palmwijn
1994 Indische Duinen
1991 In Afrika
1990 Het beloofde land
1988 Zilver of Het verlies van de onschuld
1987 Barbaar in China
1987 Zoen
1986 De rat van Arras
1983 Nathan Sid

Adriaan van Dis - Tikkop Adriaan van Dis - Nathan Sid Adriaan van Dis - de Wandelaar Adriaan van Dis - Totok Adriaan van Dis - Palmwijn Adriaan van Dis - Een barbaar in China Adriaan van Dis - Familieziek
19 december 1946, Bergen aan Zee
Nathan Sid,
literair debuut
1983-1992
tv-programma
Hier is ... Adriaan van Dis
2012 tv-reportage Van Dis in Indonesie, het land waar hij het meest nooit geweest is
Adriaan van Dis
Afrika
IndiŽ
Parijs

schrijver - auteur

Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2017