amerigo
over de kunsten, reizen & boeken by Erwin Nas
Dag van bekentenis - Folsom

Dag van bekentenis

De adembenemende thriller van de schrijver van De dag na morgen Harry Addison is showbizz-advocaat en werkt in Hollywood.

Hij leidt een prettig leven van hard werken, veel geld verdienen, en af en toe een relatie met een mooie vrouw. Tot hij uit Rome een paniekerig telefoontje krijgt van zijn broer Danny.

Een week later is Harry Addison de meest gezochte man van Italië en belandt hij berooid, gewond en vervuild in de riolen van Rome.

De balans van de afgelopen week : zijn broer Danny is vermoord, en Harry zelf wordt verdacht van betrokkenheid bij de aanslag op kardinaal-vicaris Lara, een van de vertrouwensmannen van de paus.

Een enorme politiemacht is naar hem op zoek en posters met zijn portret hangen door heel Italië. Wanneer hij ook nog verdacht blijkt te worden van de moord op een politieman, is één ding hem overduidelijk : hij is zijn leven niet zeker.

Harry Addison ziet maar één uitweg : uit handen blijven van de politie en proberen zelf achter de raadsels rond de moordaanslagen te komen.

Verrassend, met overrompelende snelheid en een grandioze apotheose : dat is Dag van bekentenis !
Allan Folsom
thriller
paperback
415 blz
isbn 9022552640
9789022552643
prijsindicatie € 12,50
bestel boek
DdDdD Rome Allan Folsom Vaticaan BbBbB
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018